home

de quarab

Dreams Come True

gedrag & training

verzorging

links

e-mail

 

 

 

Links

Hier een kleine overzicht van mijn eigen favoriete links

Training

 

Dit is de site van mijn instructrice en vriendin Claudia, van wie ik de afgelopen 3 jaar ook zoveel geleerd heb! Een leuke site over western rijden, met trainings artikelen. Ook diverse western tack te koop en western lessen en instructie aangeboden.  Echt een aanrader!
Een leuke site met een collectie van trainings artikelen op een paard vriendelijke wijze. Ook over het trainen van wilde paarden en muil ezels. Erg informatief..
Nog een hele informatieve site met een nog grotere collectie van trainings artikelen op paard vriendelijke wijze. Ook zeker een bezoek waard, alhoewel het een flinke hap leesvoer is!
 Inspiratie
Mijn eerste en nog steeds één van m'n grootste inspiraties op het gebied van paardvriendelijkheid. Hij heeft 3 hele leuke, informatieve boeken geschreven en onlangs een video gemaakt.
Zijn boek; "true horsemanship through feel" (samen met Leslie Desmond geschreven) is het beste boek op het gebied van trainen met gevoel die ik tot nu toe gelezen heb!!
Diversen
een Amerikaanse magazine over het natuurlijk houden van paarden. O.a. over homeopatische middelen en kruiden, maar ook trainings artikelen van grote namen zoals Pat Parelli en John Lyons etc. Met een groot archief.
een hele leuke site over de karakter elementen; vuur, water, hout, aarde en metaal. Met een test waarin je kunt ontdekken uit welk(e) element(en) jouw paard bestaat en wat dit voor jullie kan betekenen.
een site over de hoeven van het paard, en deze zo natuurlijk mogelijk te onderhouden zonder hoefijzers - zelfs voor sport paarden.
de Nederlandse site over de paardenhoef met zijn problemen en de verzorging hiervan.
de homepagina van de Belgishe Horsemanship Association, met allerlei links naar de bekende NH personen en nog veel meer NH informatie.

 

Verder zijn er nog talloze goeie interessante links te vinden op de Paarden.Pagina.nl

 

En niet te vergeten het onwijs goeie werk die de Brooke Hospital doet voor alle ezeltjes en paarden die in de 3e wereld landen onder zware omstandigheden moeten werken...

brooke

 


Copyright © 2003 Horseplay all rights reserved.